Overnatning i Københavns centrum

Arp-Hansen Hotel Group råder over nogle af Københavns bedst beliggende hoteller. Et af Københavns ultimativt bedste hoteller er Phoenix Copenhagen, som ligger midt i hjertet af København. Hotellet ligger i historiske bygninger, der stammer tilbage til slutningen af 1600-tallet, og hotellet blev allerede dengang brugt som eksklusivt indkvarteringssted for de kongelige og adeliges vigtige gæster. Arp-Hansen overtog bygningen i 1990, og et år efter stod Phoenix Copenhagen klar til at modtage gæster. Læs mere om hotellet og dets nærmiljø her på siden.

Phoenix Copenhagen – et eksklusivt valg

Phoenix Copenhagen er et af Københavns mest luksuriøse hoteller. Det 4-stjernede hotel er eksklusivt indrettet med raffineret elegance og med respekt for bygningens historiske sjæl og charme. Phoenix Copenhagen råder over 213 værelser i alt, der alle er lyst og elegant indrettet med marmorbadeværelser, der på langt de fleste værelser også indeholder badekar. Phoenix Copenhagen har roomservice, og hotellets kompetente personale står klar til at hjælpe med råd og tips, der gør dit ophold i København endnu mere eventyrligt.

Udforsk Københavns centrum

Området omkring Phoenix Copenhagen er fyldt med kultur, seværdigheder og nogle af Københavns bedste shoppemuligheder. Hotellet ligger i Bredgade, som er fyldt med blandt andet gallerier, designbutikker og antikvitetshandlere. Phoenix Copenhagen er næsten nabo til både Amalienborg, det Kongelige Teater og Marmorkirken, der alle er værd at lægge vejen forbi. Stormagasinet Magasin ligger også nær ved Hotel Phoenix, og gågaden Strøget er også indenfor tæt rækkevidde. Har du brug for en pause fra storbylivet, kan du finde ro i en af byens parker, Kongens Have, Fælledparken eller Østre Anlæg, der også huser Københavns gamle citadel, Kastellet. Book din overnatning på Phoenix Copenhagen og nyd dit ophold i Danmarks smukke hovedstad.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene