Møde og konference på Phoenix Copenhagen

Innovative møder i elegante mødelokaler

Skal du holde møde i København, og leder du efter et unikt og moderne mødested centralt i byen? I så fald byder vi velkommen på Phoenix Copenhagen.

Hos os kan du og dine gæster vælge mellem 3 forskellige konference- og mødelokaler, bl.a. vores herskabelige lokale Frederik VII, der byder på marmorerede vægsøjler og et langt ovalt mødebord. I kan også vælge et af vores to øvrige mødelokaler, som er indrettet i en mere moderne stil.

Vores i alt 3 mødelokaler kan klare op til 110 personer i forskellige bordopstillinger. Alle lokaler har up-to-date AV-udstyr.

Vi kan designe jeres møde præcis efter jeres ønsker, ligesom vi tilbyder forskellige mødepakker. Holder I møde med frokost, kan I nyde frokosten i vores restaurant Von Plessen, hvor køkkenet kræser om enhver detalje med hjemmelavede retter ud fra årstidens specialiteter.

Med vores centrale beliggenhed i Bredgade får du det ideelle valg for møde og konferencer - store som små - events, arrangementer og selskaber i København. Med et højt serviceniveau og vores flotte lokaler kan vi give jer og jeres mødedeltagere en fantastisk mødeoplevelse udover det sædvanlige.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Phoenix Copenhagen.

Har du brug for hjælp?

Vil du høre mere om vores mødepakker, skal vi give dig lidt inspiration til dit næste møde, eller måske skræddersy et mødesetup, der passer til lige præcis dine behov? Vores konferenceteam står klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag:

+45 3395 9500
Bredgade 37
1260 København K, Danmark

Send email

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene