Møde og konference på Phoenix Copenhagen

Forespørgsel på møde- og konferencelokaler

Innovative møder i nyrenoverede mødelokaler

Skal du holde møde i København, og leder du efter et unikt og moderne mødested centralt i byen? Vores skønne hotel har i 2017-2018 fået en flot opgradering med totalrenovering af alle værelser og suiter, restaurant og lobby, hvor vi har fokuseret på et mere moderne udtryk men samtidig bibeholdt hotellets klassiske charme. På samme måde har vi renoveret alle vores mødelokaler, så lokalerne i dag fremstår i samme elegante stil, man kender fra værelserne og lobbyområdet. Vi har fokuseret på lyse farver og luksus for at skabe de bedste mødeomgivelser for vores konferencegæster. I vores smukke og unikke mødelokaler, Gyldensteen og Frederik VII, har vi bibeholdt stilen med et strejf af guldalder, så du kan holde dit møde i ekstraordinære rammer.

Vores i alt 5 mødelokaler kan klare op til 110 personer i forskellige bordopstillinger. Alle lokaler har fået nyt og up-to-date AV-udstyr.

Vi kan designe jeres møde præcis efter jeres ønsker, ligesom vi tilbyder forskellige mødepakker. Holder I møde med frokost, kan I nyde frokosten i vores nyrenoverede restaurant Von Plessen, hvor køkkenet kræser om enhver detalje med hjemmelavede retter ud fra årstidens specialiteter.

Med vores centrale beliggenhed i Bredgade får du det ideelle valg for møde og konferencer - store som små - events, arrangementer og selskaber i København. Med et højt serviceniveau og vores flotte nyrenoverede lokaler kan vi give jer og jeres mødedeltagere en fantastisk mødeoplevelse udover det sædvanlige.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på Phoenix Copenhagen.

Har du brug for hjælp?

Vil du høre mere om vores mødepakker, skal vi give dig lidt inspiration til dit næste møde, eller måske skræddersy et mødesetup, der passer til lige præcis dine behov? Vores konferenceteam står klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag:

+45 3395 9500
Bredgade 37
1260 København K, Danmark

Send email