Luksuriøse mødelokaler midt i København

På Phoenix Copenhagen - beliggende på en af Københavns bedste adresser - kan vi tilbyde flotte og luksuriøse mødelokaler, der passer til de fleste mødebehov.

Phoenix Copenhagen's historie går langt tilbage, og hotellet er indrettet med nik til fortiden og inspiration fra renæssancetiden.

Hotellets 6 mødelokaler er dog fuldt up-to-date, når det kommer til tekniske faciliteter, og hotellets kompetente personale søger for, at I får en god og professionel oplevelse.

Forskellige mødelokaler til forskellige behov

Phoenix Copenhagen har i alt 6 mødelokaler, der giver jer fleksibilitet i bordopstilling og antal af mødedeltagere – fra små møder med omkring 20 deltagere og op til større møder/konferencer med max. 110 personer.

Til de mindre møder anbefaler vi de mindre mødelokaler Frederik d. VII, Frederik d. III eller Kabinet I eller II. Disse fire mødelokaler har hver især kapacitet til mellem 16 og 32 personer og er perfekte til mindre møder som for eksempel bestyrelsesmøder.

Til de større møder kan vi anbefale mødelokalet Frederik V, der med sine 120 m² er vores største møde- og selskabslokale med interiør i stil med resten af hotellets fornemme indretning. Lokalet bruges ofte til konferencer, større selskaber samt receptioner med sin kapacitet på op til 110 personer i teaterstil samt op til 80 personer ved middagsselskaber.

For en helt speciel oplevelse, er mødelokalet Gyldensteen oplagt. Gyldensteen er vores smukkeste møde- og selskabslokale, der skaber de perfekte rammer for ethvert arrangement. Med sin prominente indretning har lokalet plads op til 48 personer ved middagsselskaber og op til 40 personer til møde ved teaterstil.

Lokalet er ideelt til afholdelse af bryllupper, selskaber, receptioner og møder i omgivelser, der ikke ses magen til i København. Alle mødelokalerne har standard av-udstyr, og er der brug for andet udstyr, kan dette naturligvis bestilles.

Tilkøbspakker og overnatning

Når du booker dit møde, kan personalet på Phoenix Copenhagen være behjælpelige med at tilbyde forskellige mødepakker med frokost/middag og med mulighed for overnatning.

Frokost og middag foregår på hotellets lækre Restaurant Von Plessen, og det er muligt at bestille ekstra forplejning til mødet. Kontakt os for mere information på +45 3395 9500 eller e-mail: bookphoenix@arp-hansen.dk