Historisk selskabsrestaurant i København

Restaurant Von Plessen

På Phoenix Copenhagen findes en af Københavns flotteste selskabsrestauranter: Restaurant Von Plessen.

Restauranten er opkaldt efter en adelig slægt, der var med til at opføre bygningen, der huser Phoenix Copenhagen og Restaurant Von Plessen.

Bygningens historie går nemlig så langt tilbage som til 1600-tallet, hvor kongefamilien og Københavns landadel brugte hotellet og beværtningen til at indkvartere fyrstelige gæster.

I dag er Restaurant Von Plessen en af Københavns smukkeste selskabsrestauranter, indrettet i flotte, lyse rum, der trods et moderne islæt ikke lægger skjul på bygningens historiske rødder.

Få en luksuriøs oplevelse i Restaurant Von Plessen

I Restaurant Von Plessens smukke lokaler, er I garanteret en elegant og luksuriøs oplevelse. Køkkenet på Restaurant Von Plessen er inspireret af klassisk fransk gastronomi, og I er sikret en sublim gastronomisk oplevelse.

Restaurant Von Plessen kan tilbyde flere forskellige selskabsmenuer, der varierer efter årstiden, såvel som buffeter til receptioner, natmad og fri bar arrangementer.

Kontakt os for at høre mere om selskabsmenuer. 

Events og selskaber i Restaurant Von Plessen

Restaurant Von Plessen er åben for private selskaber, receptioner, bryllupper med mere både i selve restauranten samt under mere private forhold i hotellets store, flotte selskabslokaler, der kan rumme op til 150 personer i alt.

Det er muligt at holde julefrokost på restauranten og til nytår dækker Restaurant Von Plessen op til fest med en 5-retters gourmetmenu.

Restaurantens luksuriøse indretning gør i det hele taget stedet velegnet til mange slags arrangementer, og Restaurant Von Plessen er blandt andet populær blandt brudepar. 

Kontakt os for mere information på tlf. +45 3395 9400 eller på e-mail: von.plessen@arp-hansen.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores smukke lokaler!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene