Hotel i centrum af København

Arp-Hansen Hotel Group ejer Københavns flotteste og mest centrale hoteller, og alle hotellerne har hver deres særpræg, så du kan vælge det, der passer dig bedst. På alle vores hoteller står kompetent personale klar til at give dig en god hoteloplevelse, og personalet svarer gerne på spørgsmål om hotellet eller byen.

Vælg det luksuriøse Phoenix Copenhagen i hjertet af København

Vælger du at bo på det luksuriøse Phoenix Copenhagen, så er du garanteret en hoteloplevelse af absolut topkvalitet. Hotellet ligger i en flot rokoko-bygning fra 1600-tallet, i Bredgade midt i København, og det er svært at finde et hotel med en mere central adresse end Phoenix Copenhagen, der ligger et stenkast fra bl.a. Amalienborg Slot, Kongens Nytorv, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Phoenix Copenhagen er et 4-stjernet hotel med i alt 213 smukke værelser, heraf 3 suiter og 4 junior suiter. Hotellets lobby er eksklusivt indrettet og afspejler hotellets ekstravagante stil. Hotellets værelser er luksuriøst indrettet med lysekroner i loftet og marmorbadeværelser, og det, kombineret med hotellets høje serviceniveau, gør hoteloplevelsen til noget udover det sædvanlige. Derfor: Vælg Phoenix Copenhagen, hvis du ønsker en luksushoteloplevelse på Københavns bedste adresse!

Book hotel i København her på siden

Du kan let og bekvemt booke værelse på Phoenix Copenhagen her på siden – du skal blot vælge hvilken dag, du ønsker at checke ind og ud i onlinekalenderen og i næste step kan du vælge værelsestype alt efter hvad, der passer dig bedst. Du kan også vælge et af hotellets tilbud, f.eks. Romancepakken for dig og din partner. Kontakt os for mere information på tlf. +45 3395 9500 eller e-mail: phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene