Hotel i centrum af København

Arp-Hansen Hotel Group ejer Københavns flotteste og mest centrale hoteller, og alle hotellerne har hver deres særpræg, så du kan vælge det, der passer dig bedst. På alle vores hoteller står kompetent personale klar til at give dig en god hoteloplevelse, og personalet svarer gerne på spørgsmål om hotellet eller byen.

Vælg det luksuriøse Hotel Phoenix Copenhagen i hjertet af København

Vælger du at bo på det luksuriøse Hotel Phoenix Copenhagen, så er du garanteret en hoteloplevelse af absolut topkvalitet. Hotellet ligger i en flot rokoko-bygning fra 1700-tallet, i Bredgade midt i København, og det er svært at finde et hotel med en mere central adresse end Hotel Phoenix, der ligger et stenkast fra bl.a. Amalienborg Slot, Kongens Nytorv, Nyhavn og Det Kongelige Teater. Hotel Phoenix Copenhagen er et 4-stjernet deluxe hotel med i alt 213 smukke værelser, heraf 3 suiter og 4 junior suiter. Hotellets lobby er eksklusivt indrettet og afspejler hotellets stil, der er inspireret af Louis XVI, og hotellets værelser er luksuriøst indrettet med lysekroner i loftet og marmorbadeværelser, og det, kombineret med hotellets høje serviceniveau, gør hoteloplevelsen til noget udover det sædvanlige. Derfor: Vælg Hotel Phoenix, hvis du ønsker en luksushoteloplevelse på Københavns bedste adresse!

Book hotel i København her på siden

Du kan let og bekvemt booke værelse på Hotel Phoenix Copenhagen her på siden – du skal blot vælge hvilken dag, du ønsker at checke ind og ud i onlinekalenderen og i næste step kan du vælge værelsestype alt efter hvad, der passer dig bedst. Du kan også vælge et af hotellets tilbud, f.eks. Romancepakken for dig og din partner eller Tivolipakken, der inkluderer en indgangsbillet til forlystelsesparken Tivoli. Kontakt os for mere information på tlf. +45 3395 9500 eller e-mail: phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen!