Miniferie i København på historiske Hotel Phoenix Copenhagen

Hold Miniferie i historiske bygninger i København og oplev byens historiske vingesus!

Phoenix Copenhagen er et af Københavns flotteste og mest luksuriøse hoteller og er beliggende i en historisk bygning på Bredgade i centrum af København.

Bygningens historie går tilbage til 1600-tallet, hvor bygningen husede en eksklusiv kro, der var kongefamiliens – og landadelens - foretrukne sted at indkvartere fyrstelige gæster.

Arp-Hansen Hotel Group overtog bygningen fra det hedengangne kommunistparti DKP i 1990, og i 1991 åbnede Phoenix Copenhagen med luksuriøs renæssanceinspireret indretning.

Overnat i smuk renæssancestil

Phoenix Copenhagen er et hotel, der har i alt 213 smukke værelser, heraf 3 suiter og 4 Junior-suiter.

Hotellet er lyst og elegant indrettet med inspiration fra renæssancen. Vi byder desuden på den flotte café/bar Murdochs Books and Ale.

Phoenix Copenhagen byder også på room service, og vores kompetente personale står klar til at give dig en luksuriøs oplevelse.

Book din Miniferie i København her på siden

Phoenix Copenhagen er med sin fantastiske beliggenhed og lækre værelser et perfekt udgangspunkt for en miniferie i København. Tag på romantisk weekendophold - eller tag børnene med - og oplev Danmarks smukke hovedstad og alt hvad byen har at byde på.

Phoenix Copenhagens naboer tæller nogle af Københavns flotteste seværdigheder – blandt andet Amalienborg og Marmorkirken. Det københavnske stormagasin Magasin og hyggelige Nyhavn ligger også lige om hjørnet, så der er masser af muligheder for sightseeing for både de kulturelle, historisk interesserede og de shoppelystne. Book dit hotelophold på Phoenix Copenhagen nemt og bekvemt her på siden – vælg blot hvilke datoer, du ønsker at overnatte på hotellet og vælg værelsestype ved hjælp af få klik.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Phoenix Copenhagen.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene