Tag på romantisk weekendophold…

På Phoenix Copenhagen kan I lade romantikken få frit løb. Det flotte hotel er beliggende på en af Københavns bedste adresser og er indrettet i smuk og romantisk stil.

Hotellets lobby er indbydende holdt i hvidt marmor, og værelserne tilbyder høj komfort med smuk indretning, luksuriøse senge og badekar på badeværelset.

Phoenix Copenhagen er uden tvivl et af Københavns mest romantiske hoteller, og hotellet er et oplagt valg til bryllupsfesten, bryllupsnatten eller til et romantisk weekendophold.

… og lad romantikken blomstre i København

København er med sine mange små gader og stæder og kanaler en meget pittoresk og romantisk by.

Tag en tur ud på Christianshavn og gå tur langs Christianshavn kanal, hvor nogle af Københavns ældste huse ligger. Eller gå en romantisk tur i en af byens mange flotte parker – for eksempel Kongens Have eller Østre Anlæg i det indre København eller det gamle befæstningsværk Kastellet mellem det indre København og Østerbro.

København er smuk året rundt, og hver årstid byder på muligheder for romantiske oplevelser. Nyd udelivet om sommeren og hold picnic i en af byens parker, eller tag i skoven eller på stranden, som begge kan nås inden for en halv times togtur fra Københavns centrum.

Om vinteren er København oppyntet med smukke dekorationer og lys, og byens skøjtebaner åbner i løbet af november måned. Spænd skøjterne på og nyd en dag sammen på isen og spis frokost påen af byens mange lækre caféer eller restauranter.

I kan også vælge at bruge en dag på shopping, og også her kan København byde på mange muligheder inden for mode og design.

Book værelse på Phoenix Copenhagen online

Bestil et værelse på Phoenix Copenhagen og nyd et romantisk weekendophold i Danmarks smukke hovedstad. Book et Standard dobbeltværelse, et Superior- eller Executive værelse eller nyd den ultimative luksus i en Suite eller Junior-Suite.

Book dit hotelophold på Phoenix Copenhagen nemt og bekvemt her på siden – vælg blot hvilke datoer, du ønsker at overnatte på hotellet og vælg værelsestype ved hjælp af få klik. Du er også velkommen til at kontakte os på +45 3395 9500 eller phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk, hvis du ønsker mere information. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Phoenix Copenhagen.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene