Luksusweekendophold i København

Forkæl dig selv, din partner eller hele familien med et luksusweekendophold i København. Der er masser at opleve i København, hvad enten du interesserer dig for kunst, shopping eller bare vil nyde livet med god mad og forkælelse. Bestil værelse på Phoenix Copenhagen, der ligger centralt i København, så er du sikret et luksuriøst ophold.

Ultimativ forkælelse i hovedstaden

Trænger du eller dine nærmeste til en forkælelsesweekend i København, er et ophold på Phoenix Copenhagen måske den helt rigtige løsning. Her finder du nemlig overdådige, luksuriøse værelser og sublim service på en af Københavns bedste adresser. Phoenix Copenhagen er et traditionsrigt hotel, hvis historie går flere hundrede år tilbage – i slutningen af 1600-tallet brugte adelen og Kongefamilien bygningen til at indkvartere vigtige gæster, og bygningen har været i brug lige siden. Arp-Hansen Hotel Group overtog bygningen i 1990, og i 1991 åbnede hotellet, som vi kender det i dag med luksuriøse værelser. Book et lækkert værelse eller for ultimativ forkælelse, en suite, og nyd et luksusweekendophold i København.

Oplevelser i hovedstaden

Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade, der er en af Københavns bedste og dyreste adresser. Amalienborg og Marmorkirken er tætte naboer og værd at lægge vejen forbi. Er man kunst- og designinteresseret, er kvarteret omkring Bredgade og Store Kongensgade særligt interessante at udforske, for her ligger masser af spændende gallerier og design- og unikabutikker. Leder du efter en musikalsk oplevelse, ligger to af Danmarks helt store kulturinstitutioner også lige i området – Det Kongelige Teater og Operaen er blot få minutters gang fra Phoenix Copenhagen, og begge opsætter hele året store musikalske oplevelser.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene