Hotel Phoenix Copenhagen – et luksuriøst konferencehotel

Hold konference i superluksuriøse omgivelser – book plads på Arp-Hansens smukke konferencehotel Phoenix Copenhagen midt i København og tilbyd gæsterne en helt særlig oplevelse.

Vi tilbyder flere forskellige mødepakker, og der er naturligvis også mulighed for overnatning. Kontakt os for mere information om mulighederne for at holde møde eller konference på Hotel Phoenix Copenhagen.

Møde- og konferencefaciliteter i flotte omgivelser

Hotel Phoenix Copenhagen er beliggende i Bredgade – midt i Købehavns finanskvarter. Hotellet har en elegant og luksuriøs indretning med inspiration fra renæssancetiden. 

Konference- og mødefaciliteterne er også indrettet med et nik til hotellets lange historie, men de tekniske faciliteter og serviceniveauet er imidlertid fuldt up-to-date, så her kan du holde møde eller konference i atmosfærefyldte omgivelser og lade vores kompetente personale tage sig af det praktiske.

Hotel Phoenix Copenhagen råder over 3 mødelokaler i forskellige størrelser og med adskillige muligheder for bordopstillinger. Lokalernes kapacitet rangerer fra 16 personer op til 110 personer, så det er oplagt at holde både mindre- og større møder eller konferencer på Hotel Phoenix Copenhagen. Alle lokalerne har standard AV-udstyr og trådløst internet, og andet udstyr kan naturligvis bestilles.

Mødepakker, tilbud og overnatning

Hotel Phoenix Copenhagen kan tilbyde flere forskellige mødepakker afhængig af hvilket arrangement, I ønsker at afholde. Vi kan blandt andet tilbyde en dagsmødepakke, hvor morgenmad og frokost på vores flotte Restaurant von Plessen er inkluderet.

Vi kan også tilbyde en heldagsmødepakke, hvor der indgår en 2-retters middag på Restaurant von Plessen. Strækker mødet eller konferencen sig over flere dage, kan vi naturligvis også tilbyde overnatning og morgenmadsbuffet.

Kontakt os for mere information om afholdelse af møde/konference, mødepakker og overnatning på +45 3395 9500 eller e-mail: bookphoenix@arp-hansen.dk.

Få op til 10% rabat: Tilmeld dig STAY&SAVE Fordelsprogram