Hvorfor bo på 4-stjernet hotel?

Vil du opleve at bo i meget luksuriøse omgivelser i hjertet af København og blive opvartet af kompetent hotelpersonale, der gør deres ypperste for at yde en god service? En enkelt eller flere nætter på det 4-stjernede hotel Phoenix Copenhagen er en oplevelse, der varmt kan anbefales både til private rejsende, til forretningsrejsende og til den helt særlige begivenhed f.eks. bryllup eller stor fest.

Få en udsøgt oplevelse på Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen er et 4-stjernet hotel med 206 elegante værelser, og 7 flotte suiter til når det skal være ekstra eksklusivt. Alle værelser og suiter er smukt indrettet med masser af lys. Phoenix Copenhagen har en lang historie, der går flere hundrede år tilbage, og hotellet var i mange år adelens og kongefamiliens foretrukne hotel at indkvartere fyrstelige gæster. Efter nøje restaurering genopstod hotellet som den sagnomspundne Fugl Føniks i 1991 med en stil, der er tro mod hotellets historiske rødder. På Phoenix Copenhagen er serviceniveauet højt, og vores personale har opmærksomhed på mindste detalje, og gør deres ypperste for at imødekomme vores gæsters ønsker. Derfor er du altid sikret en luksuriøs oplevelse på Phoenix Copenhagen.

Phoenix Copenhagen ligger centralt i København

Når du bor på Phoenix Copenhagen, bor du både luksuriøst og centralt. Hotellet ligger i historiske bygninger i Bredgade - midt i Københavns mest eksklusive kvarter og kun få minutters gang fra blandt andet Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg. Bredgade er en meget smuk gade, hvor blandt andet Marmorkirken – et af Københavns vartegn ligger, og Bredgade fører desuden ned til Kongens Nytorv, hvor Det Kongelige Teater og Nyhavn ligger. Der er også gode muligheder for at shoppe i dette område, der frister med både internationale eksklusive mærker og mindre danske designbutikker.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene