Forkælelse i verdensklasse på eksklusivt hotel i København

Arp-Hansen Hotel Group ejer flere hoteller i centrum af København, deriblandt et af Københavns mest eksklusive hoteller – det 4-stjernede hotel Phoenix Copenhagen i Bredgade. Hotellet ligger på en af byens bedste adresser med Amalienborg og Det Kongelige Teater som naboer. På Phoenix Copenhagen er du sikret et luksuriøst ophold, og vores kompetente personale står klar til at give dig en god oplevelse, uanset om du kommer i forretningsøjemed eller privat. Læs mere om det luksuriøse hotel her på siden.

Hotel med historiske rødder

Phoenix Copenhagen's historie går tilbage til slutningen af 1600-tallet, og bygningen har igennem årenes løb været brugt til mange forskellige ting. I de helt gamle dage fungerede bygningen på en måde også som hotel, idet de kongelige og adelige lod deres vigtige gæster bo her. Under Anden Verdenskrig blev bygningen overtaget af tyskerne, og efter krigen overtog de danske kommunister bygningen. Arp-Hansen Hotel Group købte bygningen i 1990, og året efter åbnede Phoenix Copenhagen, som vi kender det i dag. Det eksklusive Phoenix Copenhagen er indrettet med ekstravagance og charme i historiske omgivelser. Hotellet har 213 værelser, heraf 3 suiter og 4 junior suiter. Hotellet har endvidere to gode restauranter samt møde- og konferencefaciliteter, der kan rumme op til 110 mødedeltagere.

Phoenix Copenhagen – både til arbejde og fornøjelse

Phoenix Copenhagen er et oplagt valg, hvis du leder efter en eksklusiv hoteloplevelse. Hvad enten du er i København i arbejdsøjemed eller privat, sikrer vores personale på Phoenix Copenhagen dig en hoteloplevelse af høj kvalitet. Bestil dit hotelophold online direkte her på siden ved hjælp af få klik – det er nemt og hurtigt. Du kan også bestille forskellige mødepakker, og alt hvad du har brug for til konference/møde. Kontakt os evt. for mere information på telefon +45 3395 9500.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene