Selskaber

Phoenix Copenhagen har et bredt udvalg af eksklusive selskabslokaler med plads op til 150 personer. Vi sørger for en udsøgt middag, med inspiration fra det franske køkken, mens du nyder dit selskab. Det er muligt at afholde et arrangement i vores restaurant Von Plessen eller under mere private forhold i et af vores selskabslokaler.

I forbindelse med afholdelsen af selskaber, hvor der vælges helaftensarrangement på min. 20 kuverter, tilbyder vi en gratis overnatning i et af hotellets skønne værelser.


Gyldensteen

Frederik V

Restaurant Von Plessen

Brochure og kontaktinformation

Vi har samlet alle praktiske informationer, menuer og priser i én samlet brochure som hjælper dig i planlægningen. Brochuren kan hentes via linket her på siden, eller du er velkommen til at kontakte os på mail, for at få den tilsendt med posten. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores smukke omgivelser.

Såfremt der måtte være spørgsmål, specielle ønsker, eller hvis lokalerne ønskes fremvist, er I velkommen til at kontakte vores dygtige bookingafdeling på bookphoenix@arp-hansen.dk eller vores restaurantchef Jesper Gjørlund på jgj@arp-hansen.dk, tlf. +45 33959500.