Vi renoverer på Phoenix Copenhagen

Vi ønsker at informere jer om en spændende opgradering, der vil finde sted i januar og februar 2024 på Phoenix Copenhagen.

Opgraderingen betyder, at hotellet holder lukket i den angivede periode,  men arbejdet er iværksat for at forbedre vores gæsters ophold. 

Først og fremmest gennemfører vi en omfattende udskiftning af aircondition på hotellet. Denne opgradering vil ikke blot forbedre jeres komfort, men også gøre at vi fremover vil have aircondition på alle 213 værelser.

Samtidig med aircondition-opgraderingen vil vi også udskifte vand- og sprinklerrør for at sikre, at vores system er i overensstemmelse med de højeste miljøstandarder.

Vi forstår selvfølgelig, at denne midlertidige nedlukning kan medføre visse gener, men som del af Arp-Hansen Hotel Group, så står vores søsterhoteller klar til at tage imod jer og jeres gæster imens.

Ønsker du at booke et værelse i den periode, hvor Phoenix Copenhagen er lukket ned?

På Arp-Hansen Hotel Groups hjemmeside kan du læse mere om vores andre hoteller og booke et ophold:

Besøg Arp-Hansen Hotel Groups hjemmeside

Du er også altid velkommen til at kontakte hotellets bookingafdeling på telefon 33 95 95 00. Her vil vi hjælpe dig med at booke et ophold på et af vores andre hoteller.

Vi takker for jeres forståelse og ser frem til at byde jer velkommen igen den 4. marts 2024, når vores opgraderingsarbejde er færdigt.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene