Pin it

Et brag af en nytårsaften

Når man springer ind i det nye år, er det vigtigt, at man gør det med manér.

Vores charmerende hotel har dannet ramme om mange stilfulde arrangementer gennem tiden, så vi bidrager med eksklusive omgivelser, dejlig mad og alt den service, I kan forestille jer. Så nyd det sidste af 2017 på Phoenix Copehagen og kom godt fra start i det nye år.

 

Restaurant Von Plessen

Vi åbner i år dørene til restaurant Von Plessen hvor vi byder på en kulinarisk nytårsmenu i stemningsfulde lokaler. Restauranten er opkaldt efter den første indehaver af bygningen og har oprindeligt været kongehusets foretrukne indkvarteringssted, når de havde gæster. Så hvem ved, hvad der har udspillet sig på matriklen.

For dem, der ønsker at starte med at se Hendes Majestæt Dronning Margrethe II nytårstale, sørger vi for at vise den på storskærm i et separat lokale.

Brasserie Murdoch’s Books & Ale vil være åben for drikkevarer før og under talen. Bordreservation til nytårsmiddagen kan ske til kl. 18.30 og kl. 19.30, og hele arrangementet slutter kl. 23.30. Når klokken slår 24.00 og det nye år bydes velkommen, kan vi anbefale at lægge vejen forbi Kgs. Nytorv og nyde fyrværkeriet.

 

Velkomst champagne
Køkkenchefens lækre 5 retters menu
Udsøgt vinmenu tilpasset menuen
Kaffe/te samt avec 

DKK 1295,- pr. person inkl. vinmenu
Bordreservation nøvdendigt!

(Specifik menu kommer til foråret)

 

Kombiner med en overnatning

Nytårsaften i København kan godt blive en lang fest, så derfor kan det være rart at gemme transporten til dagen efter. Book en luksusovernatning og få morgenmaden serveret dagen derpå. Overnatning i delt dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet fås fra DKK 795,- pr. person.