Pin it
Havnerundfart i København samt overnatning på Phoenix Copenhagen
Havnerundfart

Havnerundfart i København

Oplev København fra vandet med en Havnerundfart-pakke. Tilbuddet giver dig en overnatning, en udsøgt morgenmadsbuffet og en billet til havnerundfart i København. Du kan fra hotellet gå til havnerundfarten på cirka 5 minutter. Pakken giver dig et ophold fyldt med oplevelser – så book allerede i dag og se frem til en dejlig tur gennem de smukke, københavnske kanaler.

 

Nyd en havnerundfart i Københavns kanaler

Hvad skal man se i København? Selvom København ikke er verdens største by, har den en masse at byde på, og det kan være svært at nå det hele på bare én dag. En tur med kanalrundfarten tager dig forbi mange af de seværdigheder, der ligger langs kanalerne. Efter dagens sightseeing venter der et skønt værelse tilbage på hotellet. Turen med havnerundfarten tager cirka 1 time, hvor der blandt andet fortælles historier om Nyhavn, Børsen, Operahuset, Den lille Havfrue og Langelinie.

 

Book vores Havnerundfart-pakke og få en overnatning med billet til havnerundfart i København:

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
En hyggelig tur med havnerundfart i de Københavnske kanaler

 

fra DKK 625,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Havnerundfart København – sightseeing fra vandsiden

Den populære havnerundfart, som også kaldes kanalrundfart, er en af de sjoveste og samtidig mest afslappende måder at opleve København på. Turen går forbi et hav af attraktioner, som kan være svære at nå på gåben, hvis tiden er knap. Uanset hvad, er havnerundfarten en skøn måde at få et indtryk af byen, dens historie og arkitektur. Guiderne sørger for at dele ud af deres viden, så du får mest muligt ud af dagens kanalrundfart, som let kan blive en dejlig familietur, kærestetur eller tur med vennerne. Tilbuddet giver dig netop mulighed for at planlægge din tur til København, mens du er derhjemme. Så kan du krydse et væld af attraktioner af på listen over absolut must-see seværdigheder i København – og så tager det kun 1 time ud af programmet. Det betyder, at der er tid nok til at besøge kaffebarer og tesaloner, shoppe på Strøget og spise på Københavns eksklusive restauranter. Havnerundfart-pakken er til dig, der vil opleve det hele og nægter at gå på kompromis med tiden. Nyd de maritime rammer omkring byen, der altid summer af liv og københavnsk hygge.

 

Vi ønsker dig et godt ophold og en sjov havnerundfart i København!
 

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.