< Hund
29.11.2013

En duft af Justin Bieber

Bieber indspiller reklamefilm på Hotel Phoenix Copenhagen i København


Da Justin Bieber i maj 2013 gæstede Danmark på sin store Believe Tour, overnattede han i København efter at have begejstret 45.000 mennesker i Parken. Men Bieber viste ikke kun sine evner på scenen i Danmarks nationalarena.

Opholdet i København blev ikke kun brugt på at optræde i Parken – men også foran et kamerahold på Hotel Phoenix Copenhagen. I forbindelse med lanceringen af Biebers nye parfume, The Key, skulle superstjernen indspille en reklamefilm, og her passede det 4-stjernede hotels indretning og faciliteter præcis til formålet.

Justin Bieber som hotelpiccolo

Reklamefilmen er nu klippet færdig og lagt på Youtube, og du kan blandt andet se Justin Bieber klædt ud som hotelpiccolo, der leverer en bryllupskage til en ung kvinde. Det skal nok smelte hjerterne hos en masse piger.

Derudover kan man i reklamefilmen også opleve Bieber spejde ud over København fra taget på Hotel Phoenix Copenhagen, løbe på hotellets gange med en smuk pige og jonglere med kager i et af hotelværelserne.

Om talentet for skuespil når samme højder som talentet for sceneoptræden, kan du selv vurdere ved at se reklamefilmen her.

Luksushotel i København med moderne faciliteter

Luksushotellet i København rummer et væld af moderne og luksuriøse faciliteter, hvilket er en af årsagerne til, at store stjerner ofte vælger at bo på Hotel Phoenix Copenhagen, når de gæster København.

Konferencelokaler, biludlejning, gratis Wi-Fi på hele hotellet, 24 timers reception, bar og ikke mindst en fantastisk restaurant er blot et udpluk af faciliteterne, som du kan nyde under et hotelophold i hjertet af Danmarks hovedstad.

Den gamle historiske bygning i Købehavn, hvori hotellet ligger, er udvendigt såvel som indvendigt bevaret i den klassiske stil fra Louis d. XVI's tid, hvor bygningen er opført. I kombination med de moderne løsninger, som er påkrævet på et luksushotel, giver det en unik indretning, hvilket Justin Bieber fandt ideelt, da han skulle indspille sin reklamefilm.

Book dit ophold på 4-stjernet hotel i København

Drømmer du om at opleve smukke København og samtidig overnatte på et 4-stjernet hotel i centrum af København, så book dit hotelophold her på hjemmesiden.

Du finder alt fra standardværelser til suiter i forskellige prisklasser. Se alle vores tilbud på overnatninger her.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor gode tilbud på hotelovernatning og andre spændende informationer løbende udsendes.