Pin it

Møde & konference på Phoenix Copenhagen

Innovative møder i nyrenoverede mødelokaler

Skal du holde møde i København, og leder du efter et unikt og moderne mødested centralt i byen? Så bliver du ikke skuffet med Phoenix Copenhagen. Vores skønne hotel har i 2017-2018 fået en flot opgradering med totalrenovering af alle værelser og suiter, restaurant og lobby, hvor vi har fokuseret på et mere moderne udtryk men samtidig bibeholdt hotellets klassiske charme. På samme måde har vi renoveret  alle vores mødelokaler, så lokalerne i dag fremstår i samme  elegante stil, man kender fra værelserne og lobbyområdet. Vi har fokuseret på lyse farver og luksus  for at skabe de bedste mødeomgivelser for vores konferencegæster.

Vores smukke og unikke mødelokaler, Gyldensteen og Frederik VII, har også gennemgået en flot men nænsom renovering, hvor vi har  bibeholdt stilen med et strejf af guldalder, og du kan holde dit møde i ekstraordinære rammer.

Vores 5 forskellige lokaler giver fleksibilitet i bordopstilling og antal af mødedeltagere – der er plads til op til 110 personer. Alle lokaler har fået nyt og up-to-date AV-udstyr.

Vi kan designe jeres møde præcis efter jeres  ønsker, ligesom vi tilbyder forskellige mødepakker. Holder I møde med frokost, kan I nyde frokosten i vores nyrenoverede restaurant Von Plessen, hvor køkkenet kræser om enhver detalje med hjemmelavede retter ud fra årstidens specialiteter.  

Med vores centrale beliggenhed i Bredgade får du  det ideelle valg for møde og konferencer - store som små - events, arrangementer og selskaber i København. Med et højt serviceniveau og vores flotte nyrenoverede lokaler kan vi give jer og jeres mødedeltagere en fantastisk mødeoplevelse udover det sædvanlige.


Vi ser frem til at byde jer velkommen til Phoenix Copenhagen. 

Phoenix Copenhagen


Bredgade 37
DK-1260 København K
Tlf. +45 3395 9500
phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk

Phoenix Copenhagen