Pin it

Historisk tilbageblik

For at man kan forstå nutiden må man af og til se på fortiden. For netop Phoenix Copenhagen spiller historien en meget central rolle. Det er et hotel, hvor historien bliver en del af stedet. På Phoenix Copenhagen bruges historien; det vil sige til daglig og i hverdagene. Såvel vaner, traditioner og skikke som sprog og gestik er gennemsyret af en historie. Hotellets historie er blevet fast forankret i dagligdagens gang på hotellet og der er stolthed og ydmyghed over at kunne færdes på et hotel med en så speciel ånd og historik.

I denne brochure kan du læse om hvordan Phoenix Copenhagen bliver til, og hvordan det udvikler sig med tiden fra 1680'erne til nutiden. Vi håber, at du vil finde dette historiske tilbageblik interessant og give dig selv den oplevelse at slå vejen forbi Phoenix Copenhagen - vi er klar til at byde dig velkommen.

Føniks er atter blevet lokket frem af asken med en funklende ny og pragtfuld rede, som intet lod stå tilbage for fordums storhed og pragt. Det gamle græske sagn om Fugl Føniks har atter fået en moderne pendant. Et symbol på, at alt må forgå, men kun for at genopstå.