Velkommen til Phoenix Copenhagen: Nyrenoveret hotel centralt i København

Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade; gaden som er kendt for højt profilerede gallerier og restauranter. Du er kun få minutters gang fra Kongens Nytorv og ”Strøget” – Københavns flotte gågade med rig mulighed for shopping i butikker som Georg Jensen og Royal Copenhagen samt stormagasinerne Illum og Magasin. Her er du også tæt på kongehusets hovedresidens Amalienborg, Det Kongelige Teater og metroen.

 

Totalrenoveret i 2018
Phoenix Copenhagen er en gammel bygning med en inspirerende historie og charme. Bygningen er i 2017-2018 gennemgået en flot opgradering, og i dag står alle hotellets værelser og suiter, mødelokaler, restaurant, gallerigang og lobby totalrenoveret. Vi har givet hotellet et mere moderne look men samtidig bevaret den elegante stil som hotellet er kendt for og vi har lagt vægt på elegante materialer i lyse og behagelige farver. Materialer, der formår at binde nyt og gammelt sammen – med det bedste fra begge verdener.

Foruden vores flotte værelser og suiter har hotellet også unikke møde- og festlokaler, fitnesscenter samt Brasserie Murdoch’s Books & Ale, hvor du kan nyde en frokost, middag eller en drink.

Der er kræset for de mindste detaljer og en perfektion, der garanterer, at du vil nyde et uforglemmeligt ophold. Uanset om du er i København på forretningsrejse, på storbyferie eller med målet at udforske vores dejlige by, så er Phoenix Copenhagen stedet at bo.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Phoenix Copenhagen.

Prisgaranti