Pin it

Velkommen til hotel Phoenix Copenhagen: Nyrenoveret hotel centralt i København

Hotel Phoenix Copenhagen ligger i Bredgade; gaden som er kendt for højt profilerede gallerier og restauranter. Du er kun få minutters gang fra Kongens Nytorv og ”Strøget” – Københavns flotte gågade med rig mulighed for shopping i butikker som Georg Jensen og Royal Copenhagen samt stormagasinerne Illum og Magasin. Her er du også tæt på det kongelige slot Amalienborg, Det Kongelige Teater og den nye metrostation.

 

Nyrenoveret i 2017

Hotel Phoenix Copenhagen er en gammel bygning med en inspirerende historie og charme. Alle værelser og Junior Suiter er blevet renoveret i begyndelsen af ​​2017. Den elegante stil hotellet er kendt for er bevaret, men på samme tid har værelserne fået et mere moderne look. Der er lagt vægt på luksus med elegante materialer i lyse og behagelige farver. Materialer, der formår at binde nyt og gammelt sammen – med det bedste fra begge verdener.

Foruden vores flotte værelser og suiter har hotellet også unikke møde- og festlokaler, fitnesscenter samt Brasserie Murdoch’s Books & Ale, hvor du kan nyde en frokost, middag eller en drink.

Der er kræset for de mindste detaljer og en perfektion, der garanterer, at du vil nyde et uforglemmeligt ophold. Uanset om du er i København på forretningsrejse, en storbyferie eller for at udforske vores dejlige by, så er hotel Phoenix Copenhagen stedet at bo.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til hotel Phoenix Copenhagen.

Prisgaranti