Pin it

Tilbud på middag og overnatning

Fra tid til anden er det godt med lidt livsnydelse. Måske batterierne trænger til at blive ladet op? Måske du bare gerne vil opleve noget med din partner eller en ven/veninde? Uanset hvad dit formål er, så har hotel Phoenix Copenhagen svaret.

Med vores Room & Dinner-tilbud får du et hotelophold med middag inklusiv morgenmad midt i hjertet af København. Hovedstadens hyggeligste områder, bedste shoppingmuligheder og smukkeste seværdigheder kan du nyde blot minutter væk fra dit hotelværelse, alt imens vi sørger for, at også morgenmad og middag bliver en oplevelse.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 885,-
Pris pr. enkeltværelse fra DKK 1315,-

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning
  • Morgenmadsbuffet
  • 2-retters a la carte middag (eks. drikkevarer)
  • 18 % rabat på ekstra nætter inklusiv morgenmad

Indhold i tilbuddet

Med dette unikke tilbud ønsker vi at skabe de perfekte rammer for, at du i et lille døgn kan få det maksimale ud af opholdet i København, hvad end du ønsker at se eller opleve.

Overnatningen med middag i Brasserie Murdoch's Books & Ale suppleres derfor med lækker morgenmad, og med både overnatning og dejlige måltider på plads skal du altså kun bruge kræfter på at nyde.

En middag ud over det sædvanlige

Som nævnt ovenfor krones hotelopholdet med middagen i hotellets smukke og anerkendte restaurant Brasserie Murdoch's Books & Ale. Her vil du på egen krop opleve, hvordan kvalitet smager og ser ud.

Med indretningen med bøger fra gulv til loft og rustikke lædermøbler får du en autentisk oplevelse af den traditionelle engelske café, mens lækre råvarer og enestående anretninger i din 2-retters menu sørger for, at smagsoplevelsen står mål med forventningerne.

Tilbud på middag og overnatning på Phoenix Copenhagen

Reserver bord ved ankomst

Du kan reservere bord til middagen på ankomstdagen i forbindelse med check-in. Køkkenet har åbent frem til kl. 22.00, så der er rig mulighed for at finde det tidspunkt, som passer ind i planerne for dig. Det velassorterede vinkort giver også mulighed for en lækker vinmenu, der kan bestilles til middagen (ikke inkluderet i prisen).

Tilbud på middag og overnatning på Phoenix Copenhagen

Vælg flere overnatninger med rabat

Det er muligt at forlænge hotelopholdet, såfremt du ønsker det, og der er en ekstra rabat på 18%, hvis en enkelt overnatning med middag ikke er nok til at nyde København. Denne rabat gælder overnatning inkl. morgenmad.

Hvis du vælger at booke flere overnatninger, bedes du angive i kommentarfeltet, på hvilken dag du ønsker at nyde middagen.

Bestil din overnatning med middag

I toppen finder du en bookingformular, hvor du kan bestille tilbuddet om overnatning med middag på Phoenix Copenhagen. Tilbuddet er forudbestemt i formularen, så du kun skal udfylde de normale oplysninger.  I tilfælde af du bestiller et forlænget hotelophold, fratrækkes den ekstra rabat automatisk på bestillingen. 

Bemærk: Der er et begrænset antal værelser til dette tilbud, hvorfor det er vigtigt at være i god tid med bestillingen.

Ved spørgsmål

Ring på +45 3395 9500 eller skriv en mail til phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk

Teenagetilbud

Er jeres børn store nok til at sove på eget værelse, kan I få et ekstra hotelværelse med morgenmad til særlig pris. Ring og hør nærmere.

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser.